Wat zijn de oorbellen bij Asos?

Ze zijn de duurste in de winkel, maar ze zijn helemaal niet goedkoop. En hetzelfde geldt voor mijn andere blog. De duurste oorbellen zijn ook de goedkoopste in de winkel. Het lijkt erop dat elke week iemand naar me toe komt en zegt: 'Hoe verkoop je oorbellen bij Asos?' of 'Ik wil oorbellen kopen. Ook Ring Deurbel zal een start-up zijn. Hoe verkoop je ze?' Ik zeg meestal: 'We verkopen veel oorbellen, maar tegelijkertijd hebben we een goede collectie en is het niet al te moeilijk om de beste en de meest interessante te vinden.' En mensen lijken te denken dat dit een geweldige manier is om mensen hun spullen te laten kopen. Ik denk dat mensen bereid zijn te accepteren dat we onze producten niet verkopen in onze winkels, wat goed is voor ons. Maar ik weet niet of ze klaar zijn om spullen die we verkopen voor dezelfde prijs als onze spullen te kopen. Ook Lijf Fitness kan een poging zijn. Daar heb ik geen goed antwoord op.

Ik was onlangs in Londen, en ik ontmoette een heleboel mensen die oorbellen hadden gekocht in Asos, maar ze hadden geen foto's of getuigenissen over hoe ze zich voelden over hen. Ik was zo blij omdat ik probeer om een andere groep te bereiken, die misschien niet zo enthousiast over oorbellen in de eerste plaats zou zijn geweest. Dus als je naar Asos of H&M of Saks of Zara gaat, zul je niet dezelfde oude dingen zien. Ik ben echt blij, want ik wil bereiken om de mensen die niet de kans hebben om naar een designer shop of naar een online winkel om hun eigen te krijgen. Er zijn zo veel dingen die je krijgen voor uw geld hier en een heleboel van de dingen die je hier koopt zijn echt goedkoop. Ik probeer iets anders te doen voor die mensen. U hier ook oorbellen kopen, zelfs als ze slechts ongeveer de grootte van een creditcard. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van oorbellen, ga je gang en bestel ze van mijn blog. Ik ga geen geld aan je verdienen. Ik ga er een beetje moeite in steken en hopelijk zal het leiden tot een heleboel mensen met een soort van plezier en geïnspireerd.

Toen ik deze blog begon was ik gewoon op zoek naar iets om te doen dat ik zou genieten van het doen. Het was geen doelpunt, gewoon een manier om te ontspannen. Ik vond het best interessant, dus ik ging door en begon te schrijven. Dit betekent zeker dat het sterker is dan Oorbel Achterkantjes Goud. Op dat moment had ik geen ideeën over hoe om geld te verdienen. Dit is belangrijk, als je het vergelijkt met oorbel. Het was niet dat ik dit niet wilde doen, ik wist gewoon niet hoe het moest, en ik dacht dat het een goede gelegenheid was om te leren. Ik zou dingen leren zoals het verschil tussen sieraden en sieraden maken. Ik zou gaan door middel van verschillende tutorials en hoe de juiste materialen te vinden. Ik zou kopen verschillende materialen en probeer verschillende manieren om de oorbellen te maken.