Wanneer kun je oorgaten laten doorboren zonder toestemming van de ouders?

Als je wilt. Maar het is niet altijd mogelijk om toestemming te krijgen om het te doen.

Dus mijn punt hier is dat als je wilt, is er een optie voor u om oorbellen doorboord zonder ouderlijke toestemming in Zuid-Afrika. Ik ben gewoon het plaatsen van een link naar de Zuid-Afrikaanse versie van deze site, want het is heel gebruikelijk voor mensen om de link naar hun eigen blog post. Het is ook erg interessant om te weten hoe populair de procedure is. Ik heb gemerkt dat oorbellen zijn erg populair bij een aantal van de jonge mensen die nog steeds op school. En, ik heb gemerkt dat ze een geweldig excuus om uit te gaan en je eigen piercings gedaan.

Naast deze blogs heb ik een paar anderen die ik denk dat je moet een kijkje nemen. Ik heb een blog genaamd How to Buy Oorbellen in het Verenigd Koninkrijk, en er zijn andere blogs zoals dat die informatie geven over het kopen van oorbellen in Zuid-Afrika. In tegenstelling tot Riem 120 Cm, ergo is veel nuttiger. Ik denk dat het heel interessant om te weten dat oorbellen zijn uitgegroeid tot zo'n populaire manier om een piercing te krijgen. Dit is zeker logischer dan oorbel Test. Ik wil beginnen met te zeggen dat ik het belangrijk vind dat een individu een goed oor heeft. Ik denk dat alle mensen verdienen te worden behandeld met respect, en ik geloof niet dat een piercing moet worden gezien als iets dat een persoon doet voor hun eigen bevrediging of dat ze niet hoeven te hebben om een baan te hebben. Er is een gezegde onder piercers hier in de buurt - "Je maakt iemand niet een beter persoon, omdat ze hebben doorboord oren." Dat geldt voor zowel mensen als hun piercings, maar ik geloof dat mensen die piercings krijgen betere mensen zijn omdat ze zichzelf niet al te serieus nemen. Als iemand oren heeft doorboord, is er altijd een hoop grapjes en dat is iets waar ik geen grote fan van ben. Dat wil niet zeggen dat ik een negatieve mening zou hebben over iemand die een piercing heeft, en ik zou veel liever hen dan iemand die niet heeft doorboord oren. Er is iets over de piercing die kan echt spannend en plezierig en dat kan zelfs leiden tot een beter persoon. Echter, ik geloof niet dat piercings zijn iets dat terloops moet worden gedaan, of dat ze moeten worden gedaan omwille van het geld. Ik heb veel mensen horen zeggen dat het hebben van een piercing kan je het gevoel "slecht", en dat ik een van die mensen. Dat is helemaal niet waar, en ik ben niet iemand die denkt dat ik me er slecht over moet voelen vanwege iets wat ik als kind heb gedaan. Ik zeg niet dat het altijd beter is om een piercing te hebben, maar ik zou graag denken dat ik er veel van heb geleerd, en dat ik betere keuzes zal maken in mijn toekomst. Het is ook belangrijk op te merken dat niet elke persoon zal genieten van een piercing. Niet elke persoon houdt van een piercing, en niet elke persoon kan het laten gebeuren.