Terwijl ik test

Dit doen we door een klein aantal producten te testen en onze eigen subjectieve evaluatie van elk product uit te voeren. We testen ook een aantal producten om ervoor te zorgen dat onze beoordelingen en beoordelingen alleen weergeven wat wetenschappelijk meetbaar is, dat wil zeggen, wat een hoge mate van wetenschappelijk bewijs heeft om het te ondersteunen. Al onze oorbellen zijn gemaakt van alleen de beste materialen die beschikbaar zijn op het moment dat we ze produceren. Als u een vraag heeft over de kwaliteit van onze producten, kunnen wij u ook voorzien van de technische informatie over het product waarin u geïnteresseerd bent. We zullen ons best doen om elke e-mail te beantwoorden, maar we kunnen niet garanderen dat alle e-mails worden beantwoord. Als u andere vragen hebt over onze producttests, raden we u aan ons artikel "Earmuff vs. Earsprite" te lezen voor meer informatie over de verschillen in onze testmethode.

Oorbeschermers en oorbellen worden vaker gedragen dan oortelefoons of hoofdtelefoons, wat kan resulteren in een lagere frequentiegevoeligheid, wat resulteert in een lager geluid van hoge kwaliteit.

Te vaak zijn mensen teleurgesteld over oorbellen die ze krijgen vanwege een gebrek aan onderzoek. We willen je helpen de beste oorbellen voor je budget te vinden, of je nu een first time shopper of een doorgewinterde veteraan bent. Daarom bieden wij u een uitgebreide beoordeling van elk merk en elke ring die wij aanbevelen. U krijgt een uitgebreide uitsplitsing van de voordelen, kosten en hoe oorbellen te vergelijken. We hebben ook links naar artikelen, reviews en tutorials om u te helpen het proces van het kopen en dragen van nieuwe oorbellen te leren.

We bieden onze lezers ook met onze best verkopende oorbellen van het jaar, evenals nuttige links om de nieuwste mode te kopen. Van klassieke ring tot oorbellen met meer stijlen en ontwerpen, wij zijn de beste plek voor u om oorbellen en andere sieraden te kopen. Voor een beter begrip van de verschillende oorbelvormen, lees dan onze gids voor de oorbelvormen.

U vragen stellen hoe we onze producten testen of inspecteren, hoe we de prestaties van onze oorbellen meten en hoe we onze merkaanbevelingen evalueren.

We publiceren onze bevindingen op drie verschillende manieren. Ten eerste, op onze Facebook pagina. Daar vindt u ook een zoekvak. Hier vind je onze blogposts, verkoopstatistieken en recensies. Ten tweede, op onze website. We hebben een nieuwe Facebook-pagina gelanceerd die je toegang geeft tot alle informatie die we hebben samengesteld. U de nieuwe website ook bekijken in een nieuw tabblad. We hebben ook een merkpagina met de huidige en aankomende merchandise. En, zoals altijd, als je van onze blog, u een reactie achterlaten en laat het ons weten! Bedankt! Ik ben de eigenaar van een blog genaamd "Mason's Rug" die loopt van oktober 2014 tot maart 2015. Ik begon de blog in februari 2014 en ik heb de verkoop sindsdien nauwlettend in de gaten gehouden, en hier is een samenvatting.

We zijn ook niet beperkt tot de manier waarop we ons werk doen; we hebben de vrijheid om te experimenteren, te ontdekken en nieuwe materialen te delen. Het is ook onze verantwoordelijkheid om onze lezers te delen met hen, en om te leren van, hun onderzoek. Dus, ik wil graag met u delen de oorbellen die ik heb gewerkt met om te helpen mijn gehoor te verbeteren, en ik hoop dat je ervan geniet. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in Nederland en heb mijn bachelor- en masterdiploma in de audiologie behaald.

Wat is de reden voor dit nieuwe onderzoek?

Onlangs merkte ik een klein verschil tussen mijn gehoor. Ik merkte ook dat ik in staat ben om een aantal andere geluiden die ik nog nooit eerder gehoord, zoals vogels, insecten en veel verre stemmen te horen. Ook kon ik ook detecteren veel meer kleine stemmen, maar de luidheid van deze geluiden was nog steeds onder het geluidsniveau was ik gewend aan het horen voor.

Dankzij ons testlaboratorium kunnen we ook oorbellenmerken aanbevelen die een hoge mate van tevredenheid hebben op alle niveaus (kwaliteit, prijs, prestaties, waarde, enz.). Onze klantenservice is ook uitzonderlijk, we proberen altijd alle vragen te beantwoorden die onze klanten hebben. Onze belangrijkste focus is om onze klanten te voorzien van de allerbeste en duurste oorbellen beschikbaar, in een breed scala van verschillende kleuren.

Onze filosofie is gebaseerd op het idee dat de juiste oorbellen essentieel zijn. Oorbellen kunnen je oren er geweldig laten uitzien. Maar ze bieden ook veel meer dan alleen esthetische aantrekkingskracht. Een goede oorbel is ook een belangrijke bron van bescherming, omdat het beschermt je oren tegen de stress en gevaren van het dagelijks leven. Dus als je er goed uit wilt zien, moet je er eerst goed uitzien.

Ons motto is 'Oren zijn meer dan alleen decoratie' en dat is precies wat we doen! Wij bieden oorbellen die er niet alleen goed uitzien, maar zal u ook voorzien van de bescherming die u nodig hebt.