Earhole gereactiveerd wanneer sieraden veranderen?

Nee, niet echt. Maar deze blog is alles over oorbellen, hoe ze worden gemaakt en waar ze worden verkocht. Ik ben nu het runnen van twee verschillende blogs in een. Bekijk ook het ervaringsrapport Jaren 20 Jurk.

Eerste blog: Over oorbellen

Ik heb deze blog over oorbellen nadat ik een nieuwe ring. Ik kocht een ring van mijn favoriete band, de "Rudolfi & Co. - Patek Philippe 922" en vond het echt schattig en elegant. Dus besloot ik om het te verkopen en een ander te kopen, ik had geen reden om het te doen tot nu toe. Toen vroeg mijn vriend me om er een oorbelblog over te maken, omdat de mensen uit haar winkel geïnteresseerd zouden zijn.

Het idee kwam van het idee van het creëren van een blog waar mensen konden de meest interessante, interessante en mooiste oorbellen te vinden. Mensen kunnen oorbellen met elkaar kopen of ruilen. De blog is een plek waar mensen zich kunnen laten inspireren door de schoonheid van mooie oorbellen en deze beelden en verhalen kunnen delen.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een parel ketting en je bent niet in de markt voor een, is er geen zorgen te maken, want ik zal er altijd zijn om u te helpen de beste oorbellen te vinden. Alles wat je hoeft te doen is zoeken naar hen op de oorbellen winkel website, zoeken op Google of u zoeken op de blog Google zoekmachine.

Als je de oorbellenwinkel op Etsy wilt zien, kun je op het Etsy store logo klikken en mijn oorbellen in de uitverkoop zien tegen prijzen die je krijgt als je daar winkelt.

Ik ben echt blij om te zien zo veel mensen delen het verhaal van wat een mooie oorbel is en de verhalen die deze mensen hebben gegeven op Facebook en op de blogs. Ze zijn enkele van de beste verhalen die ik kan vertellen vanwege de hoeveelheid liefde die ze hebben voor hun oren. Oorbellen jeuken in een keer wat te doen?

De oorbellen winkel in Maleisië, Singapore en Thailand is een plek waar je in staat zal zijn om oorbellen te kopen met de nieuwste en beste trends, mooi design en geweldige functies. Zelfs oorbel is een begin waard. U ook oorbellen met een grote waarde en nog veel meer ontwerpen die past bij uw behoeften.

Als je in de markt voor oorbellen, de beste manier om de meest aantrekkelijke en meest value-for-money oorbellen te vinden is om te kijken naar de oorbellen winkels in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Hier zijn mijn aanbevelingen voor oorbellen winkels te bezoeken.