Contact

Neem contact met mij op

Ik ben erg vrij met mijn berichten, en degenen die je wilt zal waarschijnlijk meer dan een te vinden. Ook ben ik echt benieuwd naar het horen van u in de reacties hieronder en ook via e-mail. Ik heb ze allemaal gelezen.

Gelieve, voel je vrij om te delen en commentaar in de comments sectie. Ik hoop dat deze blog dient u goed. Ik hoop echt dat je mijn gedachten over oorbellen wilt weten en als je vragen hebt. Dit is de blog waar ik deel mijn ideeën, mening, gedachten en advies over oorbellen, ik kan niet beloven dat je het leuk vindt, maar dat is wat ik wil. Voel je vrij om deel te nemen aan het gesprek of geef me gewoon een kans. Ik hoop dat je het de moeite waard en dat je mijn mening, advies en eigenwijze blogposts. Als u op zoek bent naar een plek om uw oorbellen te verkopen op deze blog, neem dan gerust contact met mij op. Ik kan niet zeggen hoeveel deze blog is gegroeid in de afgelopen drie maanden en ik weet dat veel mensen het nu lezen vanwege het succes van de oorbellen.

Jij komt uit Nederland en ik uit de Verenigde Staten van Amerika. We zijn verschillende landen, maar we delen een passie voor hetzelfde: Oorbellen. En aangezien we allebei verschillende belangen en een andere mening hebben over de manier waarop we ze zien, laten we doorgaan en elkaar ontmoeten!

Hoe kan ik contact met u opnemen?

In deze blog 'over' sectie, vindt u links naar al onze gerelateerde blogposts. Voel je vrij om me vragen te stellen of geef me wat feedback, maar wees geduldig, want ik zou gewoon terug naar u in een maand. Ook, als je niet van onze manier van schrijven, voel je vrij om mijn pen naam te proberen, "Juan". Het is een vrij koele pennaam en ik denk het de beste manier is om onze verschillen in stijl uit te drukken (maar u moet een pennaam gebruiken om om het even welke post van me, of in het geval van blog, post van andere lezers te kunnen krijgen).

Openingstijden

  • Maandag: 07:15 - 14:30
  • Dinsdag: 06:30 - 16:45
  • Woensdag: 09:00 - 15:30
  • Donderdag: 06:45 - 17:00
  • Vrijdag: 07:45 - 17:15
  • Zaterdag: 06:45 - 17:45