About me

Mijn carrière

Toen ik in 2001 mijn school afrondde, ging ik naar het Nationaal Museum in Utrecht voor een kijkje. Ze waren het eerste museum dat ik ooit heb bezocht in mijn leven en ik was gewoon door de kwaliteit van het museum en het kunstenaarschap van het museum verbaasd. Ik leerde de Oorbellen van de Nederlandse cultuur kennen en over de Nederlandse geschiedenis door dat museum en daaruit heb ik veel geleerd over de Nederlanders. Tegelijkertijd was ik op zoek naar manieren om de oorbellen te laten zien aan mensen die er niet van wisten, maar ze wilden hebben, en zo begonnen de eerste Oorbellen voor de Nederlandse Cultuur. Het begon allemaal met een e-mail en een opmerking die ik kreeg. Ik ben de e-mail nooit vergeten. De opmerking was als, "Ik wil een paar oorbellen als deze. Ik wil ze dragen." Ik wist niet eens wat ik moest zeggen. Ik wist niet dat de oorbellen gemaakt konden worden en dat ze gebruikt konden worden om je eigen identiteit te uiten.

Mijn vader vertelde me altijd hetzelfde verhaal: "Toen ik jong was, deed ik oorbellen op mijn dochters zodat ze zich speciaal konden voelen." Dus, nam ik het idee van "liefde oorbellen" een stap verder en begon ze te maken voor mijn eigen dochters ook. Dit zijn niet alleen een leuke look voor de meisjes, maar ze maken ook een statement. Je hebt een keuze. Je oorbellen op je arm of op je nek dragen. Ze zijn eenvoudig, stijlvol en een perfect cadeau. Ik ben zo opgewonden om te beginnen met het aanbieden van mijn eigen oorbellen aan mijn mooie dochters.

Als u meer wilt weten over hoe ik mijn zaken doe, zou ik graag uw vragen beantwoorden of uw gedachten en feedback delen. Neem contact met mij op [email protected], u gebruik maken van mijn contactformulier aan de rechterkant.

Op sociale media vind je mij als 'Mason' of 'Mason De Koning' op instagram, twitter en tumblr. Ik zal delen meer over mijn oorbel collectie in de toekomst.

Mijn liefde voor oorbellen begon toen ik deze video ontdekte door The Earrings of a Princess, die ik sindsdien volg. Het toont de mode-ontwerper en haar geweldige creaties, die allemaal prachtig zijn! Ik heb altijd al een mode-geek en ik denk dat ik heb een zeer goede fashion statement in deze video en ik hoop dat het maakt mijn oren mooi uitzien en ik hoop dat je dit artikel over oorbellen nuttig ook! De oorbellen die me de gelukkigste (en de mooiste!) zijn degenen die mijn innerlijke diva laten zien! Degenen die me zo blij om ze te dragen is als ik zie mensen het dragen van oorbellen die zeggen'Ik ben'. Ze zijn gewoon mooi, omdat ze niet proberen om hun oren kijken "perfect".

Ik heb veel ervaring omdat ik werk als een oorbel specialist, en ik heb gezien dat een heleboel mensen komen naar mij om hun eigen oorbellen te krijgen. Het belangrijkste wat ik wil zeggen is om altijd je oorbellen klaar om te gaan. Het is gemakkelijk om een stuk te verliezen, dus altijd bereid zijn om het te vervangen op elk gewenst moment. Het is een beetje een uitdaging om de juiste oorbellen voor mensen te vinden, dus ik doe mijn best om ze op de hoogte te houden van de nieuwste en beste oorbeltrends.

Hier zijn de top tien oorbellen trends die momenteel de overname van de markt vandaag! Top tien oorbellen trends zijn trending up snel, met een aantal van hen zelfs leidt in marktaandeel tot topmerken. Als u een van de trends die u denkt dat zou geweldig zijn om te proberen op in de winkel, voel je vrij om me een lijn te laten vallen.

Ik ben geboren in Nigeria, maar heb hier in Nederland voor meer dan 10 jaar gewoond. Ik ben een regelmatige reiziger en ik hou van alle verschillende stijlen van sieraden te zien. Ik hou van de oude sieraden en de nieuwe sieraden en zal ook op zoek naar de geschiedenis van de sieraden.

Ik ben een autodidact juwelier en ik hoop dat u dat ook zult zijn. Mijn sieraden assortiment varieert van zeer eenvoudig tot meer verfijnd uitziende. Ik heb geprobeerd om de prijzen laag te houden en mijn prijzen zullen altijd zeer redelijk zijn en ik zal proberen om elk van mijn stukken zo uniek als ik kan. Ik doe ook veel van de verkoop van mijn sieraden op een paar verschillende manieren. Ik heb verschillende winkels waar ik de stukken die ik maak kan verkopen en ik ben ook bekend om individuele stukken te maken voor verschillende gelegenheden.