Aan welke kant is het homo om een oorbel te dragen?

Aan beide kanten! Deze blog gaat over een persoon die een oorbel draagt, maar waar de oorbel van gemaakt is, en ook de man die er een draagt. Laten we het over de oorbel hebben. De oorbel: Ik gebruik de term oorbel te verwijzen naar een band van sieraden die de oorbel houdt (die je zien). De meeste mannen dragen oorbellen die recht of gebogen zijn. De gebogen oorbellen zijn meestal recht en worden genoemd "rechte ringen". Ik ga ook verwijzen naar oorbellen die een band hebben aangesloten. Deze worden "gebogen ringen" genoemd en ze zijn meestal in een ovale vorm. De ovale vorm is heel gebruikelijk op oorbellen in de Verenigde Staten en Europa. In tegenstelling tot Jurk Bestellen kan deze dus merkbaar zuiniger zijn.

De rechte ringen zijn erg populair omdat ze niet gebogen zijn en ze zijn zeer comfortabel. Echter, de gebogen ringen kunnen zeer breed worden gemaakt en zal veel meer ongemakkelijk dan rechte ringen. Naar mijn mening, rechte ringen en gebogen ringen zijn niet gelijk. In de Verenigde Staten, de meeste mensen kopen rechte ringen uit het winkelcentrum en voor hun vrienden en familie. Deze rechte ringen worden gedragen als een dagelijks sieraad. Ze worden ook gedragen naar school en werk. In andere landen, mensen hebben verschillende ideeën over hoe ze willen oorbellen te dragen. Ze kunnen ze dragen aan de rechterkant, zoals een ring of een ketting, of aan de linkerkant, zoals een band of een armband. Een internlinktestrapport weergeven. Er zijn veel meer mogelijke manieren om oorbellen te dragen en het is aan elke persoon om de beslissing over hun stijl en voorkeur te maken. Ik wil praten over deze verschillende stijlen van oorbellen.

Ik ben geen ontwerper van oorbellen. Als je van mijn sieraden en wilt meer van mijn sieraden te bestellen, stuur me dan een bericht. Ook, als u geïnteresseerd bent in het kopen van oorbellen van mij voor uw bruiloft, ik ben altijd blij om een korting te bieden. En als je een student bent, neem dan contact met mij op met uw verzoek.

De reden dat ik dit bericht was vanwege mijn eerste ontmoeting met oorbellen. Het was de eerste keer dat ik er zelf een moest dragen. In tegenstelling tot oorbel Test, kan het merkbaar efficiënter zijn. Ik voelde dat het iets was dat er goed uitzag op een vrouw, maar niet op een man. Ik had veel foto's van vrouwen die oorbellen dragen gezien en ik zag dezelfde van de blogposts van andere mensen, dus ik maakte dit bericht om mijn gedachten en ervaringen te delen met mijn eigen oorbellen.